/home/aanbod/...
Ref: Windmolenstraat 26.1.2

Luxe appartement met 3 SLPK en 43m2 terras

  • 3 slaapkamers
  • 1 badkamers
  • 156 kWh/m²
  • 2005
  • 122 m²

Dit prachtige luxe-appartement werd in gebruik genomen in 2009. 

Het appartement is vlot bereikbaar via de verbindingsweg Maastricht-Genk. Op slechts enige minuutjes bevinden zich de opritten van de autosnelweg E314 richting Maastricht-Aken en anderzijds Leuven-Brussel. De toegang tot de E313 richting Luik-Antwerpen bevindt zich op een vijftiental minuten.


Het is gelegen op de eerste en tweede verdieping van een exclusief appartementencomplex. De residentie bestaat uit twee haaks geschikte woonblokken met gemeenschappelijke binnentuin. Een lift verbindt de ondergrondse garage met de bovenliggende niveaus. 

Via een private inkom met gastentoilet heeft men enerzijds toegang tot de leefruimte en anderzijds via een trap tot de slaapvertrekken. Rechts bevindt zich de ruime living  met aansluitend de halfopen keuken en berging. De keuken is voorzien van alle nodige apparatuur zodat ook een doorwintert kok er zeker zijn gading zal vinden. Naast een ruime inductiekookplaat is er een combi-oven voorzien. Een vaatwasser en koelkast completeren de beschikbare toestellen. Naast de keuken is er een berging voorzien met ruimte voor het plaatsen van wasmachine, droogkast en anderen.

Via de trap in de hal bereikt men de slaapvertrekken en badkamer. Het appartement beschikt over 3 slaapkamers. Een privé-toilet en badkamer, voorzien van gescheiden ligbad en douche, vervolledigen dit deel van het appartement.

Bijkomend is het appartement voorzien van een staanplaats in de afgesloten ondergrondse parkeergarage en een kelderberging. 

Zutendaal is gelegen in het "Nationale Park Hoge Kempen" en kreeg de titel van "Groenste snoepje van Vlaanderen". Ieder liefhebber van natuur en gezonde buitenlucht of hij/zij nu wandelaar, fiets- of paardenliefhebber is, zal hier volkomen aan zijn trekken komen. Zowel culturele- als sportverenigingen allerlei heten u van harte welkom. Daarnaast is er in de naaste omgeving tevens een aanbod van zowel binnen als buitenactiviteiten beschikbaar met onder andere manèges, golf, windsurfen, zweefvliegen...

Voor lokale inkopen kan men terecht in het centrum van Zutendaal met slager, bakker, supermarkt... Voor grotere inkopen zijn de winkelcentra van Genk, Hasselt en Maastricht respectievelijk binnen de 10, 20 en 20 minuutjes bereikbaar. 

Ook voor onze schoolgaande jeugd beschikt Zutendaal over een ruim aanbod van lagere scholen. Voor middelbaar onderwijs hebben tieners een ruime keuze in klassiek, technisch en kunstonderwijs in Genk. Hogeschool studenten kunnen dan weer terecht in universiteitssteden als Hasselt of Maastricht. 

Polygon vastgoed wenst u een aangenaam en harmonieus verblijf toe in dit mooie appartement.

Contactpersoon Chloë Nijs
Gsm nr. +032471734648

Gelijkvloers

Keuken
volledig geïnstalleerd
Slaapkamer
Slaapkamer
Slaapkamer
Badkamer
Terras
Parkeerplaats
Rechterlijke herstelmaatregel
Nee
Bestuursdwang
Nee
Last onder dwangsom
Nee
Minnelijke schikking
Nee
Voorkooprecht
Nee
Effectief overstromingsgevoelig
Nee
Mogelijk overstromingsgevoelig
Nee
Afgebakend overstromingsgebied
Nee
Afgebakende oeverzone
Nee
Beschermd pand?
Nee
EPC n°
B
EPC waarde
156 kWh/m²
Energieklasse label
epc/b
Prijs
€ 920
Maandelijkse kosten
€ 135
Registratierechten
10%
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
Woonoppervlakte
122 m²
Verdieping
1
Bouwjaar
2005
Aantal parkeerplaatsen
1
Orientatie tuin
Zuid