/home/aanbod/...
Ref: Windemolenstraat 26.1.3

Duplex-appartement te huur nabij het centrum van Zutendaal

  • 2 slaapkamers
  • 1 badkamers
  • 151 kWh/m²
  • 2005
  • 122 m²
  • 122 m²
Het appartement is vlot bereikbaar via de verbindingsweg Maastricht-Genk. Op slechts enige minuutjes bevinden zich de opritten van de autosnelweg E314 richting Maastricht-Aken en anderzijds Leuven-Brussel. De toegang tot de E313 richting Luik-Antwerpen bevindt zich op een vijftiental minuten.
Het is gelegen op de eerste en tweede verdieping van een exclusief appartementencomplex. De residentie bestaat uit twee haaks geschikte woonblokken met gemeenschappelijke binnentuin. Een lift verbindt de ondergrondse garage met de bovenliggende niveaus. 

Via een private inkom met gastentoilet heeft men enerzijds toegang tot de leefruimte en anderzijds via een trap tot de slaapvertrekken. Links bevindt zich de ruime living  met aansluitend de halfopen keuken en berging. De keuken is voorzien van alle nodige apparatuur zodat ook een doorwintert kok er zeker zijn gading zal vinden. Naast de keuken is er een berging voorzien met ruimte voor het plaatsen van wasmachine, droogkast en anderen.
Via de trap in de hal bereikt men de slaapvertrekken en badkamer. Het appartement beschikt over 2 slaapkamers, 2 privé-toiletten en badkamer, voorzien van gescheiden ligbad en douche, vervolledigen dit deel van het appartement.

Bijkomend is het appartement voorzien van een staanplaats in de afgesloten ondergrondse parkeergarage en een kelderberging. 

Zutendaal is gelegen in het "Nationale Park Hoge Kempen" en kreeg de titel van "Groenste snoepje van Vlaanderen". Ieder liefhebber van natuur en gezonde buitenlucht of hij/zij nu wandelaar, fiets- of paardenliefhebber is, zal hier volkomen aan zijn trekken komen. Zowel culturele- als sportverenigingen allerlei heten u van harte welkom. Daarnaast is er in de naaste omgeving tevens een aanbod van zowel binnen als buitenactiviteiten beschikbaar met onder andere manèges, golf, windsurfen, zweefvliegen...

Voor lokale inkopen kan men terecht in het centrum van Zutendaal met slager, bakker, supermarkt... Voor grotere inkopen zijn de winkelcentra van Genk, Hasselt en Maastricht respectievelijk binnen de 10, 20 en 20 minuutjes bereikbaar. 

Ook voor onze schoolgaande jeugd beschikt Zutendaal over een ruim aanbod van lagere scholen. Voor middelbaar onderwijs hebben tieners een ruime keuze in klassiek, technisch en kunstonderwijs in Genk. Hogeschool studenten kunnen dan weer terecht in universiteitssteden als Hasselt of Maastricht. 

Polygon vastgoed wenst u een aangenaam en harmonieus verblijf toe in dit mooie appartement.
Contactpersoon Chloë Nijs
Gsm nr. +032471734648

Gelijkvloers

Badkamer
Terras
43 m²
Berging
Slaapkamer
Slaapkamer
Keuken
Kelder
Woonkamer
Parkeerplaats
Toilet
Toilet
Rechterlijke herstelmaatregel
Nee
Bestuursdwang
Nee
Last onder dwangsom
Nee
Minnelijke schikking
Nee
Voorkooprecht
Nee
Effectief overstromingsgevoelig
Nee
Mogelijk overstromingsgevoelig
Nee
Afgebakend overstromingsgebied
Nee
Afgebakende oeverzone
Nee
Beschermd pand?
Nee
EPC n°
20130813-0001424163-00000
EPC waarde
151 kWh/m²
Energieklasse label
epc/b
Keukentype
Geïnstalleerd
Verwarming
Aardgas
Beglazing
Dubbel glas
PVC
Aansluiting elektriciteit
Aansluiting riolering
Aansluiting aardgas
Aansluiting Internet
Videofoon
Prijs
€ 910
Maandelijkse kosten
€ 135
Prijs per m²
€ 7 /m²
Bebouwing
Gesloten
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
Aantal wc's
2
Grond oppervlakte
122 m²
Woonoppervlakte
122 m²
Verdieping
1
Bouwjaar
2005
Vrij op (datum)
1-01-2022
Instapklaar
Aantal parkeerplaatsen
1
Orientatie tuin
Zuid