Ref: WaterstraatCC

Uniek opbrengsteigendom van 3 appartementen + Handelspand met centrale ligging

  • 203 kWh/m²
  • 1989
  • 1.300 m²
  • 467 m²
In Munsterbilzen vinden we dit uiterst interessant investeringspand terug. 

Het gebouw zal in zijn geheel verkocht worden en dat is heel wat voor de aantrekkelijke prijs van € 499.000.
Dit appartementsgebouw bestaat uit een handelspand, 1 gelijkvloers appartement en 2 appartementen (op verdieping 1 en 1-2). Verder zijn er 5 garages inbegrepen in de koopprijs, alsook een tuinberging. 

Bijkomend aan het gebouw op en met grond is er in de verkoop ook nog een achterliggende grond van + 7 are begrepen die perfect gebruikt kan worden als gemeenschappelijke tuin. 

We zetten even alles voor U op een rijtje: 

  • Het gelijkvloers appartement beschikt over een eigen ingang achteraan het gebouw. We komen dit appartement binnen in de inkomhal, met apart toilet. Via de nachthal vinden we dan nog 2 slaapkamers en een badkamer. De woonkamer sluit eveneens aan op de inkomhal en is zeer ruim en lichtrijk door het grote raampartijen. De leefruimte sluit aan op de keuken, die ook zeer ruim is. Dit appartement geniet ook het privatief gebruik van de kelders. 

  • Aan de voorzijde van het gebouw vinden we een handels ruimte met een netto oppervlakte van net geen 75 m2. Dit leent zicht ideaal als winkel of kantoorruimte. De handelsruimte beschikt over alle mogelijkheden om een ruim publiek te bedienen. 

  • Op de eerste verdieping vinden we 2 studios die verbouwd dienen te worden tot 1 appartement. Op die manier krijg je een appartement met 2 slaapkamers, een ruim terras, grote woonruimtes, keuken, berging, badkamer en apart WC. 

  • Op de tweede verdieping vinden we 2 studios die verbouwd dienen te worden tot 1 appartement. Op die manier krijg je een appartement met 3 slaapkamers, een terras , grote woonruimtes, keuken, berging en apart toilet. 


Indien dit gekocht wordt als investeringseigendom kan U op het vastgoedkantoor uitgebreide rendementsberekeningen raadplegen alsook een duidelijk overzicht van de te renoveren stukken. 

Het gebouw heeft bovendien een uitstekende ligging. In het handelscentrum van Munsterbilzen met alle nutsvoorzieningen op wandelafstand. Met grotere handelscentra van BIlzen, Hasselt en Genk op zeer korte afstand met de wagen of openbaar vervoer.  

Kortom een uiterst interessant investeringsgebouw met schitterend rendement. Bevraag je bij onze makelaars via 0032 89 208 900 of info@polygonvastgoed.be

 
Contactpersoon Laurens Leyssens
Tel. nr. + 32 8920 89 00
Bouwjaar
1989
Bebouwing
Halfopen
Algemene staat
Te renoveren
Oriëntatie tuin
Oost
Elektriciteitscertificaat
Ja, Conform
Prijs
€ 499.000
EPC
203 kWh/m²
EPC label
epc waarde c
Totale opp. grond
1.300 m²
Bewoonbare opp.
467 m²
Overstromingsgevoeligheid
Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone
Niet van toepassing
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Bouwvergunning
Bouw vergund
Verkavelingsvergunning
Nee
Voorkooprecht
Nee
As-built attest
Nee
Beschermd erfgoed
Nee