Ref: Meisbergstraat 20CCCCCC

Zeer ruime energiezuinige woning gelegen tegen nationaal park

  • 5 slaapkamers
  • 1 badkamer
  • 101 kWh/m²
  • 2006
  • 604 m²
  • 301 m²
Met trots stellen wij deze mooie woning in Maasmechelen vandaag aan U voor.  De woning is enorm ruim met meer dan 300 M2 bewoonbare oppervlakte. Binnenkomen doen we via de inkomhal vooraan de woning. Deze is ruim met veel lichtinval en geeft middels een mooie vide een prachtig open zicht naar de overloop op de bovenverdieping. Naar de leefruimte kunnen we via een mooie glazen deur. De leefruimte en eetkamer vormen 1 mooi open geheel. Dit is echt een mooie grote ruimte die omringd is door ramen dus aan lichtinval geen gebrek. In de leefruimte vinden we een gashaard voor de gezellige winteravonden. De eetkamer geeft zicht op de zijtuin en achtertuin en heeft voldoende plaats voor een zeer grote tafel en eventuele kasten. De keuken, leefruimte en eetkamer zijn eveneens voorzien van vloerverwarming, zodat er extra zuinig verwarmd kan worden. Aansluitend aan deze ruimte vinden we een mooie ruime keuken die uitzicht heeft op de tuin. Naast keuken en leefruimte vinden we eveneens een veranda die ook makkelijk kan ingericht worden als bureau of speelruimte. 

Verder vinden we op de gelijkvloerse verdieping nog een slaapkamer die uitgeeft op de tuin, een zeer ruime badkamer met bad/douche en toilet en een berging. Levenslang wonen is dus zeker en vast van toepassing met deze essentiële ruimtes op het gelijkvloers. Aansluitend aan de inkomhal vinden we eveneens nog een gastentoilet en de garage. De garage is uitgerust met een automatische sectionaalpoort en biedt ruimte voor 1 wagen. In de garage vinden we ook de omvormer van de zonnepanelen met een vermogen van 6715 KW en een thuisbatterij van 10KW. Bovendien is er in de inkomhal/nachthal een airco-toestel geplaatst die zowel kan koelen als verwarmen. De combinatie tussen een energiezuinige gascondenserende ketel met gedeeltelijk vloerverwarming en bovendien aangesloten op via een slimme thermostaat, airco, zonnepanelen en een thuisbatterij maakt dat deze woning extreem zuinig is. 

Op de bovenverdieping vinden we 4 slaapkamers (waarvan er 2 gekoppeld zijn). De slaapkamers zijn zeer ruim, dit vinden we echt zelden terug in verkoopwoningen. Ook de overloop/nachthal zou eventueel nog gebruikt kunnen worden voor speelkamer/bureau voor het geval U nog extra plaats nodig zou hebben. Mocht U toch een badkamer op de verdieping wensen, dan zijn alle leidingen reeds voorzien in 1 van de slaapkamers. Verder is er ook nog een zolderruimte die gebruikt kan worden als bergzolder. 

De woning beschikt tevens over een kelderverdieping waar we een kelder treffen van +/- 25 m2. Het overige gedeelte van de woning is voorzien van kruipkelder. 

Al die ruimtes wil je natuurlijk goed beveiligen. Daarom werd de woning uitgerust met een alarmsysteem. Deze is inbegrepen in de verkoopprijs van de woning en wordt overgezet naar de nieuwe eigenaar. 

De woning is gelegen op een perceel van 6 are 04, zodat U nog kan genieten van een leuke tuin. Het gras afrijden hoeft trouwens niet meer, de woning wordt geleverd met een robotmaaier. 

De woning sluit aan de voorzijde aan op het nationaal park. Er kan dus eindeloos gebruik gemaakt worden van de bossen om te wandelen, fietsen, .... 

De woning ligt trouwens in een uiterst rustige woonwijk dichtbij As en Maasmechelen. Door de nabije verbindingsweg kan uiterst snel uitgeweken worden naar Lanaken, Genk, Maastricht ... 

Kortom een bijzondere woning met een grote bewoonbare oppervlakte voor een aantrekkelijke prijs. Indien u interesse hebt kan U contact nemen via info@polygonvastgoed.be of 089 208 900. 

Gelijkvloers

Inkomhal
Woonkamer
Eetkamer
Keuken
Veranda
5x Slaapkamer
Badkamer
Toilet
Garage
Kelder
Zolder
Bouwjaar
2006
Bebouwing
Halfopen
Algemene staat
Instapklaar
Oriëntatie tuin
Zuidwest
Elektriciteitscertificaat
Ja, Niet conform
Prijs
€ 459.000
EPC
101 kWh/m²
Label
epc waarde b
Totale opp. grond
604 m²
Bewoonbare opp.
301 m²
Aardgas
Ja
Airco
Ja
Alarm
Ja
Distributie
Ja
Elektriciteit
Ja
Regenwater
Ja
Riolering
Ja
Telefoon
Ja
Vloerverwarming
Ja
Zonnepanelen
Ja
Overstromingsgevoeligheid
Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone
Niet van toepassing
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Bouwvergunning
Bouw vergund
Verkavelingsvergunning
Niet ingegeven
Voorkooprecht
Nee
As-built attest
Nee
Beschermd erfgoed
Nee