Appartement voor € 379.000

15 Augustusstraat 44-46, 3690 Zutendaal
Met trots stelt Polygon Vastgoed U project August voor. 8 Luxe appartementen in het groen op 500 meter van het centrum van Zutendaal.
Project August is zodanig opgevat om de uitstraling te geven van 1 groot landhuis. Er wordt énkel gewerkt met hoogwaardige materialen om zo een prachtig resultaat te bekomen. Met dit project wordt een publiek beoogd dat op zoek is naar een ruim appartement, met 2 of 3 slaapkamers, eigen tuin én een prachtig zicht vanuit elk appartement.

Appartement 4 bevindt zich op het gelijkvloers aan de rechterzijde van het gebouw. Het appartement beschikt over 3 ruime slaapkamers, berging, apart toilet, badkamer, open keuken met eetruimte en leefruimte. Via een groot schuifraam kan je het terras van standaard 22,5 m2 bereiken in een private tuin van 1are57. Het appartement heeft doordat ze half-open is een uitstekende lichtinval en veel contact met de buitenomgeving. 

Project August biedt niet enkel prachtige appartementen aan, maar ook waardevolle gemeenschappelijke ruimtes die zullen bijdragen aan een mooie leefgemeenschap. Zo is er eerst en vooral een gedeelde ruimte recht tegenover de gemeenschappelijke toegangsdeur. Deze kan polyvalent ingezet worden. Denk bijvoorbeeld aan een ruimte die kan dienen voor als bibliotheek, gedeelde werkplek, amusementsruimte met snookertafel , voor een verjaardagsfeestje of samenkomst van de bewoners. Deze prachtige ruimte geeft via een dubbele deur uit op een zeer ruim gemeenschappelijk terras die op zijn beurt ook weer multifunctioneel ingezet kan worden.
Via het gemeenschappelijk terras kan je de gemeenschappelijke tuin betreden en alvast genieten van het prachtig uitzicht op groen. De gemeenschappelijke tuin wordt opgeleverd als een grasweide. Dit wil zeggen dat het groen is met een minimum aan onderhoud. De gemeenschap kan echter deze grasweide omvormen tot eender welke tuinbestemming. Denk aan moestuinen, gemeenschappelijk tuinspeelgoed voor de (klein)kinderen of misschien wel een groot gemeenschappelijk zwembad. De mogelijkheden zijn eindeloos.
Omdat Zutendaal het groenste snoepje van Vlaanderen is en de fiets in dit concept niet kan ontbreken wordt er gezorgd voor een mooie ruime gezamelijke fietsenberging die natuurlijk veilig afgesloten kan worden voor niet-bewoners.

De afficheprijzen zijn excl. 21% BTW op het gebouw en 12% registratierechten op de grond. 

Helemaal overtuigd? 

Neem dan zeker even contact met één van onze vastgoedmakelaars via info@polygonvastgoed.be of 0032 89 20 89 00
3 slaapkamer(s)
1 badkamer
Bouwjaar: 2022
121 m² grondopp.

Kenmerken

Bebouwing

Bouwjaar
2022
Bebouwing
Halfopen
Algemene staat
Nieuwe staat
Beschikbaar
September 2023
Oriëntatie tuin
Zuid
Elektriciteitscertificaat
Ja, Conform
Lift
Ja

Financiële info

Prijs
€ 379.000

Comfort

Totale opp. grond
121 m²
Bewoonbare opp.
121 m²

Indeling

Gelijkvloers

Inkomhal
Berging
Toilet
3x Slaapkamer
Badkamer
Keuken
Eetkamer
Woonkamer
Terras
22,5 m²
Tuin
83 m²
Tuin
Parkeerplaats

Ruimtelijke ordening

Overstromingsgevoeligheid
Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone
Niet van toepassing
G(ebouw)-score
A
P(erceel)-score
A
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Bouwvergunning
In aanvraag
Verkavelingsvergunning
Nee
Voorkooprecht
Nee
As-built attest
Ja
Beschermd erfgoed
Nee

EPC gegevens

Label
epc waarde a
E peil
30

Ik wens meer informatie

Gelieve een geldige voornaam in te geven.
Gelieve een geldige naam in te geven.
Gelieve een geldig e-mailadres in te geven.
Gelieve een geldige telefoon- en/of GSM-nummer in te geven.