kantoor voor € 3.000

Jaarbeurslaan 29, 3600 Genk
In het centrum van Genk vinden we tegenover de bekende Limburghallen dit prachtig kantoorgebouw terug. 

Vandaag wordt de gelijkvloerse verdieping aan de straatzijde, op nummer 29  , mét zichtlocatie verhuurd.

Dit handelspand wordt vandaag gemeubeld aangeboden voor de maandelijkse prijs van € 3000. Een niet gemeubelde verhuur is bespreekbaar. 

Op deze locatie heb je een grote facade met grote raampartijen die uiteraard kunnen dienen als uithangbord van Uw bedrijf. Het handelspand is vandaag nog in gebruik en zal op 1 januari 2023 vrij komen. Het volledige gebouw is toegankelijk gemaakt voor mindervaliden en beschikt dus ook over 2 personenliften. 

Via de toegangsdeur op de gelijkvloerse verdieping kom je via een sas het handelspand binnen. Het goed is uitgerust met een intercom systeem waarbij de deur op afstand opengedaan kan worden via de telefonie installatie. Eens het pand betreden kom je via een inkom aan een onthaal. Hier is een ruime balie voorzien met archiefkasten. Achter het onthaal is een keuken voorzien met vaatwasser, keukenkraan/gootsteen, vaatwasser en ingebouwde combi-microgolfoven. In de keuken is eveneens een ruime eettafel voorzien. Rechts van keuken vinden we 2 toiletten, waarvan ééntje uitgerust voor mindervalide personen. Bijkomend vinden we hier ook nog een bergruimte, dewelke eveneens ingericht kan worden als serverlokaal. 

Wanneer we voorbij het onthaal wandelen komen we langs een ruime vergaderzaal. De vergaderzaal is afgescheiden met een glazen wand. In de vergaderzaal vinden we een grote vergadertafel met 8 stoelen én een multifunctioneel touch scherm met click-share functionaliteiten. 

Een de vergaderzaal voorbij komen we terecht in de kantoorruimte. De kantoorruimte is momenteel ingericht voor 11 personen (2 werkeilanden voor 4 personen, 1 eiland voor 2 personen en een groot bureau), uiteraard kan er naar de indeling gekeken worden om deze desgevallend verder te optimaliseren. Er staan diverse hoge en middelhoge archiefkasten waardoor er ruim voldoende bergruimte is voor dossiers. 

Bijhorend aan dit handelspand zijn 5 parkeerplaatsen. Heb je meer parkeerplaatsen on site nodig? Dan kan je er perfect bij-huren. Tegenover het pand zijn er trouwens ook nog heel wat gratis parkeerplaatsen van de Limburghallen voor medewerkers en/of bezoekers. 

Het EPC certificaat betreft een label B, wat maakt dat dit gebouw goed scoort op de schaal van energiezuinigheid. 

De bereikbaarheid van deze dienstenzone en het kantoorgebouw in het bijzonder is uitstekend. Via het openbaar vervoer is het treinstation vlakbij (500 meter in vogelvlucht) hier kan men deelwagens/deelfietsen of de busverbindingen gebruiken. Met de wagen is ook het gebouw perfect bereikbaar. Zo sluit het centrum van Genk in het noorden mooi aan met de Westering die het verkeer makkelijk naar de E314 LEUVEN of MAASMECHELEN leidt, eveneens leidt deze weg naar Noord-Limburg via Oudsbergen. Eveneens ligt de route naar LUIK via Diepenbeek en de E313 vlakbij. Niet alleen de verbindingen zijn top, eveneens is de route naar dit gebouw véél minder filegevoelig dan bijvoorbeeld Hasselt. 

Kortom is dit een zeer aangename werkomgeving die onmiddellijk inzetbaar is voor Uw bedrijf, zonder dat er nog enige bijkomende kosten gemaakt hoeven te worden voor verfwerken of inkleding met kantoormeubels. 

Interesse? Neem dan contact via info@polygonvastgoed.be voor een bezichtiging ter plaatse. 
 
EPC: 196 kWh/m²
Bouwjaar: 2013
250 m² grondopp.

Kenmerken

Bebouwing

Bouwjaar
2013
Algemene staat
Nieuwe staat
Beschikbaar vanaf
02/01/2023
Elektriciteitscertificaat
Ja, Conform
Lift
Ja

Financiële info

Prijs
€ 3.000
Maandelijkse lasten
€ 500
Onroerende voorheffing
€ 3.250

Comfort

Totale opp. grond
250 m²

Ruimtelijke ordening

Overstromingsgevoeligheid
Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone
Niet van toepassing
Stedenbouwkundige bestemming
Dienstverleningsgebied
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Bouwvergunning
Bouw vergund
Verkavelingsvergunning
Niet ingegeven
Voorkooprecht
Nee
Beschermd erfgoed
Nee

EPC gegevens

EPC
196 kWh/m²
EPC ref.
20221024-0002707102-KNR-1
Label
epc waarde b

Ik wens meer informatie

Gelieve een geldige voornaam in te geven.
Gelieve een geldige naam in te geven.
Gelieve een geldig e-mailadres in te geven.
Gelieve een geldige telefoon- en/of GSM-nummer in te geven.