DE VASTGOEDMICROBE BEGON IN HASSELT

Als twintiger begon Bruno in de gouden jaren 70 als ondernemer in het commercieel centrum van Limburg. Via de vorige generaties Leyssens werd hij ondergedompeld in het leven als handelaar. Al snel kreeg hij te maken met een snel veranderende en groeiende vastgoedmarkt in Hasselt en moesten er vastgoedbeslissingen genomen worden. Na het verkopen van enkele handelszaken bleef de vastgoedmicrobe hangen. In de jaren 90 startte Bruno dan ook zijn eigen thuiskantoor in het kopen, verkopen en bouwen van onroerende goederen. Dat thuiskantoor groeide uiteindelijk uit tot een vennootschap met een eerste medewerker. 

In 2008 trok hij zijn stoute schoenen aan en vestigde hij het toenmalige L&M vastgoed in het groene Zutendaal. Medewerker Jean-Paul startte de zaak in Zutendaal toen mee op en is tot op de dag van vandaag nog steeds actief bij Polygon. 

Tien jaar later begon ook Bruno aan de volgende generatie te denken. Zijn zoon Laurens, die actief was in de financiële sector stapte mee aan boord en L&M vastgoed werd Polygon, een team van veelzijdige vastgoedmakelaars. 

Sinds 2018 ligt de focus dan ook niet enkel op bemiddelen in vastgoedtransacties en beheren van vastgoedportefeuilles, maar ook op het ontwikkelen van veelzijdige nieuwbouwprojecten. 

Deze nieuwbouwprojecten worden steeds gerealiseerd in en rond Zutendaal met een stevige knipoog naar de toekomst. Zo probeert Polygon steeds beter te bouwen dan de al maar strenger wordende energienormen en nog steeds oog te hebben voor ruime woningen en appartementen waar mensen volop kunnen leven. 

Om de verdere groei te verzekeren en Polygon NOG meer op de kaart te zetten als familiaal vastgoedkantoor stapte Joyce, de vrouw van Laurens, mee in de zaak. Dit om aan de kar te trekken van de particulieren verkopen en verhuringen.

Zo bemiddelen wij vanuit onze familie VOOR de Uwe. 

Gewapend voor de toekost en geworteld door het verleden staat Polygon meer dan ooit klaar om U te gidsen in een veelzijdige vastgoedwereld.