DE VASTGOEDMICROBE BEGON IN HASSELT

Als twintiger begon Bruno in de gouden jaren 70 als ondernemer in het commercieel centrum van Limburg. Via de vorige generaties Leyssens werd hij ondergedompeld in het leven als handelaar. Al snel kreeg hij te maken met een snel veranderende en groeiende vastgoedmarkt in Hasselt en moesten er vastgoedbeslissingen genomen worden. Na het verkopen van enkele handelszaken bleef de vastgoedmicrobe hangen. In de jaren 90 startte Bruno dan ook zijn eigen thuiskantoor in het kopen, verkopen en bouwen van onroerende goederen. Dat thuiskantoor groeide uiteindelijk uit tot een vennootschap met een eerste medewerker. 

In 2008 trok hij zijn stoute schoenen aan en vestigde hij het toenmalige L&M vastgoed in het groene Zutendaal. Medewerker Jean-Paul startte de zaak in Zutendaal toen mee op en is tot op de dag van vandaag nog steeds actief bij Polygon. 

Tien jaar later begon ook Bruno aan de volgende generatie te denken. Zijn zoon Laurens, die actief was in de financiële sector stapte mee aan boord en L&M vastgoed werd Polygon, een team van veelzijdige vastgoedmakelaars. 

Sinds 2019 ligt de focus niet enkel meer op het bemiddelen en beheren van vastgoed maar ook het ontwikkelen ervan. Om de groei verder te verzekeren werd in 2022 Chloë als rasechte Zutendaalse mee aan boord genomen om de kar te trekken van de particuliere verkopen en verhuringen.

Gewapend voor de toekomst en door het verleden geworteld in de vastgoedwereld staat Polygon meer dan ooit klaar voor haar klanten.