RESIDENTIE WIEMESMAEL

NOG MAAR 4 BESCHIKBAAR!

13 energiezuinige appartementen in Wiemesmeer

Wiemesmeer, deelgemeente van Zutendaal, is omgeven door een groene sfeer en gemoedelijke rust. Met de vlinderserre en het blotenvoetenpad van Lietenberg op een steenworp is het zalig vertoeven in het rustige Wiemesmeer. Op een boogscheut van Genk is het de ideale uitvalbasis voor een gloednieuw, gezellig woonproject dat het beste van modern comfort en ruime woonoppervlaktes combineert.
Project Wiemesmael biedt thuis aan 13 nieuwbouwappartementen. Met oog voor detail, esthetiek en de moderne woonwensen biedt elk appartement veel licht, comfort en een sublieme levenskwaliteit. Daarboven kunnen de appartementen aangekocht worden aan 6% btw, indien het gaat om de enige en eigen woning.RESIDENTIE AUGUST
VOLLEDIG UITVERKOCHT

Met trots stelt Polygon Vastgoed U project August voor. 8 Luxe appartementen in het groen op 500 meter van het centrum van Zutendaal.
Project August is zodanig opgevat om de uitstraling te geven van 1 groot landhuis. Er wordt énkel gewerkt met hoogwaardige materialen om zo een prachtig resultaat te bekomen. Met dit project wordt een publiek beoogd dat op zoek is naar een ruim appartement, met 2 of 3 slaapkamers, eigen groen waar privé van kan genoten worden én een prachtig zicht vanuit elke tuin.


Project August biedt niet enkel prachtige appartementen aan, maar ook waardevolle gemeenschappelijke ruimtes die zullen bijdragen aan een mooie leefgemeenschap. Zo is er een gedeelde ruimte recht tegenover de hoofdingang. Deze kan polyvalent ingezet worden. Denk bijvoorbeeld aan een ruimte die kan dienen voor als bibliotheek, gedeelde werkplek, amusementsruimte met snookertafel , voor een verjaardagsfeestje of samenkomst van de bewoners. Deze prachtige ruimte geeft via een dubbele deur uit op een zeer ruim gemeenschappelijk terras die op zijn beurt ook weer multifunctioneel ingezet kan worden en uitgeeft op een gemeenschappelijke tuin met open zicht op weides. 

Project NOORDLAAN
VOLLEDIG UITVERKOCHT

De woningen worden sleutel-op-de-deur afgewerkt volgens de modernste technieken. De moderne architectuur en de gebruikte technieken zorgen ervoor dat de woningen een EPB score van max. 30 hebben. Hierdoor is er een korting van 50% voor de komende 5 jaren na de ingebruikname op de onroerende voorheffing. In optie kan de woning nog energiezuiniger gemaakt worden om aan E20 te geraken en zo 5 jaar 100% vrijstelling van de onroerende voorheffing te genieten. 

De woning biedt op de gelijkvloerse verdieping een inkomhal, apart toilet, zithoek, leefruimte, open keuken met eiland en een ruime berging. 
Het gelijkvloers wordt getypeert door grote raampartijen zodat de verbinding met de tuin optimaal is. Via een open trap in de zitruimte betreden we de verdieping. Hier vinden we een berging, badkamer met inloopdouche, 2 ruime kinderkamers en 1 zeer grote slaapkamer met dressing. 


Project SPILSTRAAT
VOLLEDIG UITVERKOCHT

4 rustig gelegen stadswoningen in Genk.
In Winterslag, vlakbij de bruisende vennestraat en het culturele C-mine vinden we project Spilstraat. Deze woningen zijn voorbereid op de toekomst en zitten wat betreft E-peil op koers voor 2050! De huizen worden allen volledig instapklaar opgeleverd, uitgerust met de nieuwste technieken en materialen. Zo is er gekozen om elke woning uit te rusten met een prima isolatie, zonnepanelen, een ventilatie D-systeem, regenwaterrecuperatie, een Viessman gascondensatie ketel van hoge kwaliteit, ...


Niet alleen de technieken zijn hoogwaardig, ook wat betreft afwerking werden er uitstekende keuzes gemaakt. Zo wordt elke woning opgeleverd met mooie binnendeuren, een getegelde gelijkvloers, het eerste verdiep wordt voorzien van mooi kliklaminaat, standaard wordt elke woning voorzien met een keuken en keukeneiland met frigo, afzuigkap, vaatwasser en oven. Bij het opstarten van dit project viel het op dat nieuwbouwwoningen in de projectwereld veelal kleiner en kleiner worden. Bij dit project wordt dit principe totaal ontkracht en wordt er een minimale oppervlakte van 180 m2 voorzien in elke woning.Bijkomend worden de woningen ook nog voorzien van een carport met tuinberging.